„Ako neŠto ne moŽete da objasnite Šestogodišnjem detetu tada ni vi sami to ne razumete". Albert Ajnštajn

„Obrazovanje je najmoćnije oružje koje možete iskoristiti da promenite svet". Nelson Mendela

„Ako nešto ne možete da objasnite šestogodišnjem detetu tada ni vi sami to ne razumete". Albert Ajnštajn„Ništa me ne može iznenaditi. Ja sam naučnik“. Harison Ford kao Indijana Džons

Dragi posetioci i prijatelji Šestog festivala nauke u Novom Sadu,

još jedan Festival nauke u Novom Sadu je iza nas. Radujemo se što smo zanimljive, zabavne i interaktivne sadržaje iz različitih naučnih disciplina imali priliku da i ove godine podelimo sa vama. Hvala vam što se uz nas i na svim lepim komentarima koje ste sa nama podelili.

 

Ovogodišnji Festival posetilo je 14.890 prijatelja nauke, svih uzrasta i raznolikih interesovanja. Ovom prilikom zahvaljujemo se generalnom pokrovitelju Festivala Vladi AP Vojvodine i Pokrajinskom sekretarijatu za nauku i tehnološki razvoj, prijatelju Festivala Erste banci a.d. Novi Sad, medijskom partneru Festivala Radiju AS FM, medijskom prijatelju Radio televiziji Vojvodine, kompanijama NIS i Coca Cola, kao i svim institucijama koje se učestvovale u kreiranju i realizaciji programa Festivala i učinile ga još boljim, zanimljivijim i uzbudljivijim nego ranijih godina.

 

U galeriji možete pogledate fotografije sa ovogodišnjeg Festivala.

 

Vidimo se na sledećem Festivalu nauke u Novom Sadu!


Gde?

  • Kampus Univerziteta u Novom Sadu

    Trg Dositeja Obradovića

  • Zgrada Rektorata

    Dr Zorana Đinđića 1

      vidi na mapi

 

Kada?

Subota 10. maj i nedelja 11. maj

 

Ulaz besplatan!

android FNNS