Nagradni konkurs "Učestvuj i ti!"

ZA NAJBOLjE NAUČNE RADIONICE UČENIKA OSNOVNIH I SREDNjIH ŠKOLA

 

KONKURS JE ZATVOREN. HVALA VAM NA UČEŠĆU!

 

Veliko nam je zadovoljstvo da i ove godine pozovemo Vašu školu na Festival nauke u Novom Sadu, koji će se održati 12. i 13. maja u centralnom kampusu Univerziteta u Novom Sadu.  Kao i do sada, srdačno Vas pozivamo da sa svojim učenicima organizovano posetite Festival.

Ove godine, Festival nauke raspisuje nagradni konkurs za najbolje naučne radionice učenika osnovnih i srednjih škola. Pozivamo Vas da se uključite u realizaciju konkursa i podstaknete svoje učenike na kreativnost i učešće. Smatramo da svaka škola ima velik potencijal da prikaže zanimljive sadržaje i podeli ih sa hiljadama posetilaca Faestivala, te na taj način pokaže da interes i bavljenje naukom započinju već sa prvim danima obrazovanja.

Stoga Vas pozivamo da konkurišete sa interaktivnim radionicama iz bilo koje oblasti nauke i umetnosti, te da omogućite svojim učenicima da publici Festivala predstave neku zanimljivu naučnu temu. Radionice izabrane na Konkursu biće pozvane da učestvuju u ovogodišnjem Festivalu nauke.

Za prijavu na konkurs potrebno je popuniti prijavni formular i poslati ga NAJKASNIJE DO 15.04.2012. GODINE na mejl adresu prodanvc@df.uns.ac.rs.

U slučaju bilo kakvih pitanja u vezi sa učešćem na Festivalu i prijavom na Konkurs, slobodno nas pozovite ili nam pišite.

Doc. dr Tijana Prodanović, programska koordinatorka Festivala
Tel: 021 459368, E-mail: prodanvc@df.uns.ac.rs

Kontakt informacije navedene su na kraju ovog poziva.

Unapred se radujemo saradnji sa Vama i organizaciji novih, svežih sadržaja Festivala nauke u kojima ćete i Vi učestvovati.