robot

Dobro došli na
TREĆI FESTIVAL NAUKE U NOVOM SADU

7. i 8. maja 2011.
11-19h

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo da budete naši gosti na TREĆEM FESTIVALU NAUKE koji organizujemo 7. i 8. maja 2011.

Festival organizujemo za decu, mlade i sve one koji žele da dožive uživo fantastični svet nauke, svet koji želimo da podelimo sa Vama.

Aktivnosti Festivala namenjene su širokoj publici u cilju pružanja inspirativnog uvida u nauku, kroz radionice i eksperimente koji će biti izvođeni uživo, naučnopopularna predavanja, tribine, izložbe i šetnju kroz laboratorije u kojima se rađa nauka.
U okviru radionica posetioci će imati priliku i da učestvuju u naučnim eksperimentima, osmišljenim posebno za ovu priliku, kako bi saznali iz prve ruke čime se bave naši istraživači i studenti i šta nauka danas u Srbiji i svetu jeste.

Lokacija:

Kampus Univerziteta u Novom Sadu

 
 
   

Ulaz slobodan !

Vesti:

maj 2011.
Galerija slika sa Festivala nauke 2011
Pogledajte ...

 

9. maj 2011.
Završen 3. Festival nauke u Novom Sadu PREKO 13 HILjADA POSETILACA UŽIVALO U SUOČAVANjU S NAUKOM Pročitajte celu vest ...

 

6. maj 2011.
Svečano otvaranje Trećeg Festivala nauke 2011 u subotu 7. maja u 11 časova, u holu Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu Pročitajte celu najavu ...

 

6. maj 2011.
Odabrani pobednici likovnog i literarnog konkursa Pročitajte celu vest ...

 

 

 


Radujemo se druženju s Vama. Dobrodošli na Festival nauke u Novom Sadu!